Премахни рекламата
Форум   Новини oт екипа на Djagi.com   Нови модератори

Нови модератори

admin 14 март 2021

Уважаеми потребители,

Както вече е известно на повечето от Вас, започнахме промени с които се надяваме да задоволим поне малка част недоволството на нашите дългогодишни играчи.

За съжаление за едни са хубави за други лоши, което прави нашата работа още по-трудна. Това не означава, че ще се откажем, напротив мотивира ни да работим още по-усърдно и намерим начин да решим така наболелите проблеми. Нашата цел е да постигнем безпристрастие и това усещане за "наши" и "ваши" хора да остане в миналото. Всички играчи са равни и трябва да бъдат уважавани от екипа, уважавайте се и и помежду си! Не забравяйте защо сте тук - да се забавлявате.

Като доказателство на думите ми по-горе, бяха отстранени и хора, които добавихме на пробен период за да следят игрите на свара и белот и да докладват за нередности. Целта беше да използваме техния опит на играчи, които познават "номерата" на тези които се опитват да мамят и взимат преимущество по нечестен начин. Black Swan и djakoto също не са вече част от екипа.

Много от Вас искаха играчите да си изберат модератори. Даваме тази възможност на всички, сега. Моля по-долу предложете Вашия фаворит за модератор с кратки детайли защо този човек заслужава да бъде добавен в екипа. Предложения без обосновка няма да бъдат взимани под внимание. Предлагайте достойни и безпристрастни хора, а не кой би бил по-удобен на Вас, за да служи честно на всички НАС!

Моля НЕ пишете извън темата "Модератори"

Екипът на djagi.com Ви пожелава приятна игра!


Виж по-стари
admin 16 март 2021

Здравейте,

Ето и предложения до тук:

_stronger_
bybi
ekshana
sirena1
kateto_89
lo6_gad
sevda_763
val_resnick
Идеал
Шантаж
100ev
ashckroft
denischo92
chalga_fen1
Feel_Good_Inc
shnapsen
Zerooooo

От направеното проучване до тук, сме склонни да дадем шанс на sirena1 (след анкета)

VAL_RESNICK 16 март 2021

Пожелавам и успех!!

Тина 16 март 2021

Нямам нищо против нея, но как отново избрахте човек близък на екипа? Алфа играе редовно белот с нея емотикона
Между другото профила и е сравнително нов с едва 1600 игри, със сигурност има и други. Може да е наказвана?
Иначе от списъка виждам още 2 ника които са близки с екипа - Вал и чалгата. Чалгата до колкото помня е наказван за некоректна игра!
Нали според вашите правила такива играчи нямат място в екипа или списъка с кандидати?

admin 16 март 2021

-IMMORTAL-,

Aлфа е от скоро в екипа и е също в изпитателен период - действията му се следят всеки ден. Това, че Sirena играе с Алфа не означава, че е близка до екипа. Всички потребителски имена, с които е играла до сега се проверени щателно за нередности.

Относно списъка, това са всички предложени до тук от Вас, а не хора които имаме намерение да добавим в екипа.

Идеална 17 март 2021

Sirena1- е нов профил сравнително играла съм с нея и мисля че доста подходащя за поста ... Дай ти шанс мисля ,че няма да съжалявате емотикона

Laughable 17 март 2021

Въпросът ми е : Модератор за Белот ли се избира, защото повечето коментари и предложения са тази основа. Винаги ще има недоволни, ако наказанията и решенията са на базата на неговата преценка. Ако не е така, а има други начини за установяване на некоректни играчи, не виждам защо трябва да се предлагат и избират потребители , които играят редовно само белот. В сайта има и други игри, където също има некоректни играчи. А и модераторите за белот или за свара влизат и раздават наказания и в лоби. Това , че си добър на белот , прави ли те автоматично и добър психолог и безпристрастен човек, който няма да се влияе от приятелства, от отправени и лични обиди, като трябва да се разправя с ....емоционални, умни, възвишени и т.н. потребители?
Музиката се поръчва от този , който я плаща и той да си носи последствията, ако не се харесва на слушателите, а не да си прави анкета за "бушон".

-svetlinka- 17 март 2021

Аз съм ЗА мнението на Шнапсен,няма по-правилно изказване!

Magitta 17 март 2021

Здравейте .Отново чета негативни коментари ...Кой на кого бил приближен?Ето до какво доведе "управлението" на стария екип-недоверие и съмнения.Няма как за толкова години потребителите да нямат "приятели" тук и повечето смятат , че някой на някого е "човек".Нека да дадем време на екипа да покаже , че модела "наши" и "ваши" ще бъде изкоренен.Ще става бавно, ще е трудно, но ако и ние потребителите помагаме с отношението и поведението си , съм сигурна , че нещата ще се получат.Не съм общувала с потребител Sirena1- , но ако е се сработи с екипа и си върши задълженията,за които са й гласували доверие , ще се постигне желания резултат.
На Sirena1- пожелавам успех и ползотворна работа.На всички потребители здраве и успех в игрите.

18 март 2021

admin Вие май имате температура как може да включите хора в анкета които дори не познават боите и ако наистина сте проверили тези хора трябва да сте го разбрали от всичи изброени от белот разбират само

sirena1
val_resnick
Идеал
chalga_fen1
denischo92

__DaRReW__ 18 март 2021

Предлагам за мод

-svetlinka-

Добра, общителна, винаги помага, и стар потребител.

И е време, и другите игри дс си имат модове, в този сайт не са само белот и свара.....

Тази тема е заключена от администратор!
  Всички категории: 22 Теми: 800 Мнения: 21068
Премахни рекламата